2010-dane-deaner-284390-unsplash trail running Diver Qigong 2007-dan-counsell-365835-unsplash

BoostYourBatteries Retreat Mallorca

 

‘Reset, Recover, Revive’

 

Of je nu (senior) professional, DGA, (senior) manager of directielid bent, ‚Äčleiderschap gaat je in deze tijd niet altijd in de koude kleren zitten. Je blijkt vooral veel te moeten schakelen tussen jouw bomvolle agenda, het maken van strategische keuzes en jouw meer 'down to Earth' probleemoplossend vermogen. En... 'leave your troubles at home', toch?

 

Verander piekeren in pieken, sleur in passie en vermoeidheid in vitaliteit

 

Verdiep & laad op

Leiderschap beperkt zich allang niet meer tot structuur creëren en sturing geven. Er wordt van je verwacht dat je je meer persoonlijk aan doelen verbindt en vooral ook aan mensen; ownership. De uitdagingen waar je voor staat, doen een aanslag op je flexibiliteit, privé-werk balans en je energiehuishouding. En wat betekent dát voor jouw persoonlijke duurzame inzetbaarheid, geluk en optimisme?

Dus kijk eens in de spiegel. Hoe gaat het nu écht met je? Zie je een gelukkig en gezond mens die alles uit het leven haalt? Of een druk iemand met stress, die vaak vermoeid is, mogelijk allerlei chronische klachten heeft en grotendeels op de automatische piloot leeft? Reken af met beperkende gedachten en neem verantwoordelijkheid voor jouw eigen vrijheid en geluk! Op het werk en privé. Boost Your Batteries op... Mallorca.

Wanneer gaan we?

Van 11-15 april 2024 organiseert B-Y-B in samenwerking met 'Awareness in Business' hét retreat waar jij in het kwadraat van oplaadt. Niet alleen is de locatie er één om over naar huis te schrijven, je schrijft ook geschiedenis... voor jezelf én met het oog op jouw toekomst. En dit alles vanuit een steviger basis in het hier en nu.

Reset, Recover, Revive

'As we speak' werken we hard aan een memorabele 5 daagse retreat bij Osa Major op het beeldschone Mallorca. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen en de voortgang? Meld je dan onderaan de homepage aan voor de nieuwsbrief.

 

 

Wat je in grote lijnen kunt verwachten

 

Ruimte & Rust

In de heuvels van het idyllische Mallorca ervaar je op ongekende manier de rust en de ruimte.


Persoonlijke 'Pas op de Plaats'

Op Mallorca ervaar je de ideale omgeving voor een reflectie op je persoonlijke stijl van leiderschap, je gewoontepatronen en je eigen functioneren op fysiek, sociaal-emotioneel & cognitief niveau. Dit doen we onder andere door jou op doeltreffende manier bewust te laten worden van jouw verslinders en opladers aan de hand van de beproefde drie-batterijen® methode vanuit Mindboxing®. 


Handvatten en Inspiratie

Een (re)treat; 5 dagen een frisse, hernieuwde kijk op jezelf met professionele coaches en inspirerende mensen met dezelfde achtergrond, waarmee je je ervaringen en inzichten deelt en nieuwe, praktische tools krijgt aangereikt voor nu en in de toekomst. Door in te zetten op bewustwording én het aanreiken van tools en handvatten aangaande fysieke, sociaal-emotionele en mentale hulpbronnen kun jij jezelf beter in balans houden. 


Reset

Met bezinning en reflectie op je eigen functioneren herijk jij je persoonlijke kompas en zet je een nieuwe koers uit voor jezelf en in relatie tot jouw onderneming of organisatie.

 

 

Het programma


Intake

Vóór de reis heb je een intakegesprek in Nederland met jouw persoonlijke coach. Naast kennismaking formuleren we met elkaar jouw leerdoelen.

Onderdelen op maat

En wat we verder nog doen

Met behulp van deze programma-onderdelen werk je, in duo’s, groepsverband of individueel, aan de leerdoelen die je van tevoren bepaald hebt. Iedere dag komen de verschillende elementen aan bod. Het dagelijks wisselend programma wordt verzorgd met gezonde en heerlijke cuisine, Mind-Body sessies, massage, rustmomenten en activiteiten zoals wandelen in de schitterende natuur van Mallorca, duiken, zee-kanoën en zeilen*.

 

Jouw investering

 

Jouw investering voor dit buitengewone retreat bedraagt €4950,-. De totaalprijs is inclusief:

  1. Een persoonlijk intake van tevoren
  2. Jouw persoonlijke Motivation Factor profiel n.a.v. een vragenlijst
  3. Je eigen luxe kamer met badkamer
  4. Massage bij aankomst
  5. Ontbijt, lunch, diners en drankjes
  6. Activiteiten als zeilen, duiken en zee kanoën*
  7. Individuele- en groepsbegeleiding door Ella Taal en Matthijs van der Gugten
  8. Meerdere Martial Arts sessies
     

De prijs is exclusief:

Loop je al warm en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je onderaan de homepage aan voor de nieuwsbrief of kom in contact.

Boost your Batteries!

*Activiteiten kunnen variëren of gewijzigd worden afhankelijk van beschikbaarheid en (lokale) mogelijkheden.

 


 

Onder begeleiding van Professionele Coaches

 

Matthijs van der Gugten, MSc

Matthijs identificeert zichzelf als een gepassioneerd beweger en nastrever van fitheid, geluk en optimisme. Puur vanuit die drijfveer en gaandeweg als ervaringsdeskundige heeft hij zichzelf, z’n leven en z’n carrière gestalte gegeven. 

Hij is trotse eigenaar en oprichter van Train2B Health, Fitness & Lifestyle Coaching en tevens van BoostyourBatteries.nl. 

Tijdens het retreat daagt hij mensen uit de ‘minder bewandelde weg’ te nemen richting méér gezondheid en vitaliteit. Simpel gezegd is de ‘road less travelled’ het pad van een leven vol energie, een manier van leven gebaseerd op voldoende, energie gevende lichaamsactiviteit en een cluster van gewoonten -met stress management voorop- die jouw vitaliteit een boost geven. Het is het pad van persoonlijk leiderschap en verantwoordelijkheid dat niet alleen leidt naar gezondheid en levenskracht, maar ook naar zelfrespect en controle over je lotsbestemming.

 

Ella Taal

In 2011 is Awareness in Business opgericht door Ella, ontstaan na een management buy-out bij haar vorige organisatie advies kantoor Second Nature.

Al ruim 25 jaar heeft zij ervaring als coach, trainer en organisatie adviseur voor diverse opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Ze heeft meermaals met succes retreats georganiseerd op Mallorca en elders voor o.a. Management teams, DGA’s en CEO’s.

Ella zal zorgen voor het boosten van je mentale batterij tijdens het retreat door middel van coachingsessies en diverse groepstraininingen. Ella’s ervaring in het geven van succesvolle retreats hebben geleid tot aantoonbare positieve resultaten voor deelnemers.

 

Maak je website met Websitemachine.nl